Bersawang….

18 Jun

Rindu…

16 tahun x update blog..kn rajin smula ni..kekangang banyak sgt…sampai terkangkang…

byk sgt upload kt FB so dah macm x de cerita nk cite…

nak msuk gambar..tapi USB  x bwk plk

 

Advertisements

Sendu…

13 Sep

hari ni feeling serabut….2 hari sakit kepala yang berat..beratpulak rasa sakit tekak yg dashyat..hehehe….semua ni dugaan kan..aku pasrah dan redha..

rasa nk jerit kuat-kuat dan nangis laju-laju…hahahahah…kalo nak nangis laju2 kna naik erl kan..nangis dlm erl baru laju..sudah nangis gi sogo..

Image

Kebahagian ini banyak mematangkan aku…..

22 Aug

Kebahagian ini banyak mematangkan aku.....

Rifqi lahir ke dunia..

22 Aug

Muhammad Rifqi Iskandar baru sehari lahir ke dunia..

Muhammad Rifqi Iskandar baru sehari lahir ke dunia..

IMG00363-20120626-0129

IMG00364-20120626-0453

IMG00366-20120626-1448

IMG00367-20120626-1449

IMG00368-20120626-1449

IMG00371-20120630-0001

Biar gambar ceritakan segalanya….25 Jun 2012

Sudah masuk 35 minggu

22 May

Alhamdulilah….dah masuk 35 minggu kandunganku. Alhamdulilah baby sihat tetapi doc bgthu baby besar sikit. So doc tak boleh nk decide lagi aku bersalin normal ke operate…

kalo boleh aku nk bersalin normal sb senang nk jg, lgpun aku pantang sendiri. tapi kalo demi untuk baby..aku rela dan pasrah kalo nk operate pun. Demi anak aku nk yg terbaik.

Baby….papa, mama, along dan angah tunggu kehadiran baby….tak sabar nk tgk baby yang comel…

 

Check in @ Hotel Rosa Pasadena, Cameron HIghlands

30 Apr

Macam yang aku bagitahu…kami stay kt Rosa Pasadena package Travel agency…

Kami guna khidmat Dolphin Travel agency di laman web www.journeymalaysia.com memang berbaloi dan package yang best..

Breakfast dan dinner kami disediakan…

Dinner kami dapat package Steamboat….kenyang macam nk muntah…

layan gambar ah….

 

 

 

 

 

 

baru teringat nk snap…

 

 

 

 

 

 

nyum..nyum….

 

 

 

 

 

 

sedap sgt…

 

 

 

 

 

 

sibuk bilang..bilang jem ngan butter…

 

 

 

 

 

 

ragam anak2 sblm check out…

 

 

 

 

 

 

gedik ngan suami tersayang….

 

 

 

 

 

 

check out….

adiosss…..

Roslan dah demand

30 Apr

Tajuk tak leh blah….

Permulaan bicara..

Papa…besday papa ni mama dlm pantang, so mama bagi hadiah awal ah

erm…

papa nak hadiah apa???

tak yah susah@ mama, papa x kisah tapi kalo blanja papa gi Cameron Highland best gak..

erkkk…..demand

 

So…moh ah kita..jalan@ dihujung minggu..

Aku cuti hari jumaat, kami bertolak kul 7.30pg dan sampai di Cameron kul 11.45pg..

Kami tido di Hotel Rosa Pasadena, aku ambil package dr travel agency…..kalo berminat surf ah linik ni::www.journeymalaysia.com….

berbaloi..baloi….

so layan ah gambar2 yang super duper banyak….

 

 

 

 

 

 

 

sepanjang perjalanan…..romantik dulu..

 

 

 

 

 

 

@ Strawberry park…….

 

 

 

 

 

 

Hero-hero mama

 

 

 

 

 

 

hehhehe….

 

 

 

 

 

 

2 bulat…..

 

 

 

 

 

 

segarnya salad……..bestnya buat nasi ayam..

 

 

 

 

 

 

Hensem mama…

 

 

 

 

 

 

cute mama…..

 

 

 

 

 

 

wow….

 

 

 

 

 

 

@ Butterfly farm……menahan ketakutan

 

 

 

 

 

 

beautiful…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asalkan anak2 bahagia….cukup berbunga hati mama dan papa…..