Nak sambung study….

2 Oct

Boleh tak kalau aku sambung study, tapi….aku rasa masa ni tak sesuai untuk aku suarakan hasratku pada husbandku. Aku tak nak peningkan kepala dier. Tak per ah, aku hold dulu bila masa mengizinkan aku akan suarakan. Cuma sekarang ni aku tengah survey jer dulu maner2 IPT & IPTS yang sesuai. Aku terpikat pada UiTM, yuran memang ah mahal.Takkan aku nak mummy & daddy aku tanggung plak…..tak logik.¬†Kalau husbandku setuju…aku nak ah survey jalan ke UiTM tu…tapi biler???slow and steady…..Pendamkan dulu hasratku ini,,,tak kisah biler2 pun janji hasratku ini tertunai.Aminnnnnn

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: