Cuti..Chinese New Year

22 Feb

Ari tu aku ambik cuti seminggu, nak sambut tahun baru cina ker???Banyak kisah menarik…Tapi aku tak juper daddy aku maser aku balik tu sb dad gi Bangkok. Aku duk kat rumah mum lamer 5 hari…he, duk rumah mak mertua kejap jer…Aku balik 1 Feb hingga 10 Feb.2008. Pada 2hb aku tido kat Primula Hotel sebelum balik kerumah mum….Ok ah,not bad sebab dah biasa. Cuma bila tido kat Primula tu teringat plak kenangan masa kahwin dulu…..ehemmm..ehemmmm

Habis kisah tahun baru cina…

pas ni aku nak story pasal impian kami plakk…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: