Bulan Sukan MAMPU 2008

28 Feb

BSM dah nak tamat, suker nyer aku. Bukan aper kesian kat R aku selalu teman kau, pastu aku selalu paksa dier mintak balik awal sebab teman kau maser lawan atau latihan…thank R..nyumm..nyummm. Kat D pun kesian gak….selalu ikut mama, pastu bila dah boring mesti buat perangai..tapi yang mama pelik maser main snoker tak buat perangai plak..mesti nak sukan yang sejuk2 jer ek..macam luncur ais ker, bowling..nak yang mahal2…

BSM tahun ni best, tapi maser main netball…stress gila bila ader pengadil yang siot jer..penat main tapi pengadil ngok. Tapi bila kuar jer padang maser tamat game tu, R sound aku…bla..blaaaa…kecik jer aku nampak R tu…

Yang lain2 aku hepi jer…kalau ader yg tk puas hati tu…halalkan jer, manusia ni tak sempurna..orait. Tapi bab Pool yang aku geram gak sebab sebiji bola pun t ak masuk…rasa macam nak gi alamanda jer beli pool tu…nak main ngan R & D. kalau kalah gak ngan R , aku ambik kayu pool tu buat ampaian…heee.

Ari jumaat ni futsal plak..bab ni pun sengal gak..maner aku tahu main..tapi R selalu bagi semanagt sebelum start game, tapi bila dah start dan team aku kalah…mula ah dier kater…‘buat malu jer’…tu yang menaikkan lagik nafsu marah aku tu….

tapi kesimpulannya, menang ker tak menang ker..aku hepi jer.berat badan turun 0.5kg…kiira orait ah tu…sekurang-kurangnya aku turun gak..jangan nak gelakkan aku ekkk…..

bestnya berat dah turun……….wa..haaa..haaaa

Advertisements

2 Responses to “Bulan Sukan MAMPU 2008”

  1. @Z March 1, 2008 at 1.35 #

    yanti, syok la tengok korang lawan pool..cam berminat ler pulak..tapi yg tak tahannya, asap rokok yg berkepul2 dalam tu..sesak napasku..huhuu

  2. raziqdanial March 3, 2008 at 1.35 #

    hee…ko cipta hobi baru…main pool ngan snoker..
    ajak pijam ngan wawa..ko main pool ngan wawa, pijam main sesorang…heee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: