Aku yang ting tong dan futsal yang tong ting

29 Feb

Mata aku ting  tong ari ni,,,ngantuk sangat. Semalam danial bangun kul 2.30pg dan tak tido2 sampai aku nak gi keje. Asyik nak berjalan jer…sib baik R tak keje, kalo tak…saper ah nak bantu aku. Padahal,,,,,aku tak berjaga pun , R yang berjaga tapi mata ni still ngantuk lagi….uwarghhhhhhhhhhhhh…ngantuk sangat………

Tengahari ni nak balik angkat kain kat rumah (sekarang ni asyik hujan petang jer)..pastu ingat nak masak udang masak cili api. Petang nanti ah tak payah asak, coz aku nak rest skit. Malamnya aku ader futsal kat Bangi. Kalau masak petang..kelam kabut ah aku.dengan danial lagi, dah ah R keje pagi ni….

Tapi aku tak sure dapat dtg kul berapa futsal malam ni, kalo R dapat balik awal maka awal ah aku gi futsal tapi kalo R tak dapat balik awal maka lambat ah aku gi futsal malam ni…

Aku tak paksa pun tapi R selala jer kater..nanti abang bagitahu bos ek….Demi isterinya yang rangka besar ni, dier sanggup….walaupun aku ni sanggap…wa..haaa..haaa.Luv u

Maka journey D malam ni akan bermula semula……jom jalan2 sayang…Nanti mesti buat perangai dan R akan hangin jer…D…oh DDD, makin nakal dan mulut tu asyik berbunyi jer….suara dier je ah dalam rumah tu.anak saper ah tu..ngikut saper ni sayang???ikut mama ker???tak ah mama ni pendiam….

Advertisements

5 Responses to “Aku yang ting tong dan futsal yang tong ting”

  1. @Z March 1, 2008 at 1.35 #

    takleh tengok korang lawan futsal sbb pijam outstesen..huhu

  2. raziqdanial March 3, 2008 at 1.35 #

    tak per…kalo ko gi pun bukan ader pijam..
    ko sokong aku dari rumah ahh….

  3. koboi mana boleh minum air susu!!! March 3, 2008 at 1.35 #

    hehehehehehe

  4. raziqdanial March 3, 2008 at 1.35 #

    man…
    naper ko gelak..
    gelakkan aku ek…

  5. koboi mana boleh minum air susu!!! March 11, 2008 at 1.35 #

    xkan gelak x bleh… wakakakakakakka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: