Aku vs gemuk

19 Mar

Aku dah gemuk sangat………tak suker..tak sukerr….

Terasa sangat bila time nak pakai baju…semua dh tk best…

naper yer..

walaupun baju masih tk berubah saiz tapi aku tahu aku dah gemuk….

Tak makan malam pun badan naikgak ker…habis tu aku nak makan waktu bila tak nak gemuk…

Advertisements

2 Responses to “Aku vs gemuk”

  1. liza March 21, 2008 at 1.35 #

    Hai Raziq..
    Saya Liza.. saja nak sembang2 dgn raziq sbb saya pun ada masalah yg sama dgn raziq. Kadang saya sampai dah fed up, tu yg makin byk mkn..
    Walaupun jaga mkn tapi badan tetap sama..
    Saya pun dah naik malas nak diet2 lagi..
    Kalau raziq ada kaedah yg btol2 berkesan utk kurus, kongsi2 la dgn saya ye..
    OK BYE..

  2. raziqdanial March 24, 2008 at 1.35 #

    Hai LIza…
    Firstly nak bagitahu nama saya Yanti, Raziq tu anak saya.
    Tak der ah kaedah yg betui pun, dulu saya ader minum teh orang kampung, menjadi gak.Tapi tak tahan asyik buang air besar jer ah…Pastu sekrang dah tak minum sebab anak saya breastfeed lagi….try ah minum teh tu…minum yang brand mustika ratu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: