Mungkin bukan rezeki..

19 Mar

Kekdg kita ni kalo terlalu excited mmg banyak keburukannya. Tapi sib baik aku ni pikir dulu, kalo tk nyesal tak sudah…

Syukur alhamdulilah…setelah lama aku pikir, maka aku tak jadik buat aper perancangan aku ngan hasbenku selama ini. Alasannya sebab fizikal benda tu bersaiz kecil dan tak berbaloi ngan harga..rugi tau.

Kami ader perancangan lain…dan sementara perancangan yang pertama itu terbengkalai, maka kami dapat ah tunaikan hajat kami yg tlh lama terpendam….jeng…jenggg.

Tapi syukur sangat sebab aku tak terburu-buru, tapi mungkin itu pun atas pertolongan Allah….Syukur padaMU Ya Allah…

Setelah berbincang ngan hasbenku, boleh ah ku beli hadiah tuk besday dier…

Jadik tak payah ah simpan 50sen sehari sbb nk beli hdh besday tuk R…heee

R…tunggu yer…i beli hadiah tu..i letak atas katil kita…u tgk mesti u terkejut monkeynyer…but i tk nak u jadik monkey..coz i love u….

tapi i duk pikir ni..i nak gi ngan saper beli hadiah tu…i very the teruja..sebab tk sabar tgk muker uu…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: