Semangatku…

24 Mar

Kristal – Memburu Impian

Ku Jejak Jalan Yang Berliku
Membara Jiwa Ku
Memburu Impian
Ku Renang Lautan Gelora
Biar Pon Tersadai
Di Hujung Dunia
Akan Ku Rempuhi Segala Rintangan
Biar Pun Rebah Ku Bangun Sendiri
Akan Ku Genggam Biar Pun Hitam
Menjadi Milik Ku
Ku Mula Dengan Langkah Ini
Menuju Sinaran
Yang Abadi

Lagu ini memang sesuai tuk aku..tambahan plak aku minat bebudak ni..

Lagu ni macam lagu semangat tuk aku ah kalo aku gagal PTK, gagal KPSL dan etc…Bila dengar jer..terus isi borang tuk ambik exam lagik..kah..kahhh

Setiap kali aku dengar lagu ni, aku akan think positif dan ignore segala prob…i feel bettter..

Sebab kita ni manusia, macam2 dugaan dan ranjau yg kita kena tempuhi….Semakin kita kuat makin banyak dugaan yg mendatang…

tengah cari lagu untuk anakku plak,ader tak sesiapa nak nolong ni???

Advertisements

4 Responses to “Semangatku…”

  1. haja March 24, 2008 at 1.35 #

    wahhh…lagu tu mng best kan…ala2 faizal husin gitu…hehehe

  2. azfaliza March 25, 2008 at 1.35 #

    eee sama la kita…aku pon suka lagu ni…lirik dia mmg bagi semangat…emm untuk danial ko ajar je la lagu abc…takkan nak suh layan lagu industan plak…lain le wawa…ahahahahaha 😀

  3. mama danial March 25, 2008 at 1.35 #

    heee…siot tull.aku bagi lagu hindustan kat danial ah…(hum hum saath hain)..ABCDEFGHI, JKLM,NOPQRSTUVWX,YZ..ILOVE U (sila nyanyi ikut irama..laaa..laaaa

  4. raziqdanial March 25, 2008 at 1.35 #

    haja: lagu faizal hussin ker???heee…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: