Jeles ah…..

4 Apr

Bebenornya ku jeles ngan blog kekawan yg lain…semua ader gambo..blog aku plak tak leh tak gambo. Bukan tk nk letak tapi pc aku kt opis ni yg ngong…Kadar memory dier kecik jer, kalo aku upload gambo kat blog aku ni..mesti pastu pc ni ni jadik kurap…

Aaku dah buat memo tuk tuko pc ni, mtk2 cpt ah dpt yer…aku nk ltk gambo masak2 cam kak cendawanintim, nak letak gambo hero ku cam kak yaya dan nak letak citer family cam VP. Aku jeles sgt2 niii….uwarghhhhhhhhhhh….

Sejak aku kenal ramai blogger, makin best aku nak create blog ni….ramai fren, ramai sis and bla..blaaa…

Nak pc baru…..help meee….

Kak Cendawanintim……..kalo kak ader ym bagi ah kat saya……

Advertisements

5 Responses to “Jeles ah…..”

  1. cendawanintim April 4, 2008 at 1.35 #

    ha’ah, jangan lupa letak gambo2 erk..akak tunggu nih…

    Harap pc baru cepat sampai..

    YM: mahyuni_gpq@yahoo.com

  2. raziqdanial April 7, 2008 at 1.35 #

    ok kak…..tak sabo ni….

  3. azfaliza April 7, 2008 at 1.35 #

    lorr patut la blog ko takde kaler2…takpe2, nanti dah dapat pc baru, ko tepek le gambo banyak2..hehehe..bleh buh gambo danial banyak..hehehe..sabauuuu 🙂

  4. raziqdanial April 9, 2008 at 1.35 #

    tau pun…aku pun tk selere tgk blog aku ni….sengal siput jerr

  5. Ada Ayrissa June 2, 2008 at 1.35 #

    siannya…
    suh mampu tuko pc br ar..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: