Cuti …

7 Apr

Bestnya cutini…ari sabtu aku tak der buat aper2…mop rumah, kemas rumah, basuh bilik air, masak2…

Hasbenku keje, so aku ngan hero aku sibuk ah settlekan rumah ku. Padahal tak der aper nak di settlekanpun.Just nak ngemas rumah jer..ari minggu jer boleh buat semua ni.

Hari ahad plak…

Selepas bangun solat subuh jam 615pg, aku ngan hasbenku sambung tido semula. Sedar2 kami bangun kul 9 itu pun sbb hero yg kejutkan. Celik jer mata ni, aku terus cakap kat hasbenku…Papa, ari ni kita bersosial nak tak?? Okeh….papa said. Aku nak makan kat luar, sarapan dan makan tengahri sekali.. (ada kenduri kawen kawanku). Aku pun apa lagi terus terjun dari katil dan capai baju untuk di gosok. Papa mandikan Danial dan pakaikan baju anak dier tu. Setelah siap, kami bergerak ke Bangi unttuk sarapan nasi dagang dan tengahari nak bersosial lagi….Tahniah Azral…Semoga panjang umur dan kekal sepanjang hayat..amin..

Pastu hasbenku ajak jalan2 lagik…aku ajak gi warta a.ka Bintang untuk survey hp …(niat diihati nak beli tuk besday papa..seprise)…tapi aku ni jenis malas nak survey2…kalo tak der duit tk pyh nk tgk2..ader duit kt tangan baru aku layan survey2 ni…dalam survey2 ni..aku tgk papa dh berkenan..so aku cakap ambik jer ah papa..hadiah besday..Seprise ku tk jdik ahh. Pastu ayat best dr papa…tak per ah mama, ari tu beli jam dh cakap besday, skrang hp plak. a’aahh..tk yah nak buat2 sedih plak….heee

Maka aku pun beli ah….tapi aku best tgk muka papa yg tersipu-sipu…Kesimpulannya papa dh dapat 2 hadiah besday..Besday bulan Julai, tapi bulan Februari dan April dah dapat 2 hadiah….

Tak per ah papa, dh ader rezeki skit. …yg penting mama sayang papa dah danial….Papa pun banyak gak bagi hadiah kat mama…dari bercinta sampai ah kita dh kawin….thank a lot my hubby…Danial tungguuuuu….Mama dah plan nk beli barang tuk danial ni…..kali ni budget papa yer sayang…auwwwwwwwwww

Advertisements

2 Responses to “Cuti …”

  1. Yaya April 7, 2008 at 1.35 #

    wahhh jalan2 sajork….hari utk bersosial la plak kan……..hehehhe

  2. raziqdanial April 9, 2008 at 1.35 #

    a’aaa….
    sib baik tk bersosial di kelab dangdut…ahaksss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: