Adikku….

9 Apr

Adikku Dilla..

Tabahkan hati dalam menghadapi ujian Allah itu. Adikkan pernah bagitahu kak, Ujian Allah hanya untuk orang yang kuat semangat jer kan? Kak yakin adik orang itu. Setiap ujian dan dugaan yang Allah berikan pada adik mesti ada sesuatu yang tersirat. Kakak yakin semua tu sinar bahagia dik..

Kakak selalau berdoa agar adik sihat, hanya itu yang termampu kak buat. Nasib kita memang di takdirkan begitu….Jangan di salahlkan pada takdir….Ader orang lain yang alami nasib lebih malang dik…adik hanya di uji sedikit je…Be strong yer…Love u….

Advertisements

8 Responses to “Adikku….”

  1. Aleeya April 9, 2008 at 1.35 #

    ala sian adik ty
    biasala kan kita diuji dgn pelbagai dugaan dlm hidup ni
    semoga dia terus tabah walau ape jua dugaan yg mendatang

    insyaAllah

  2. hasliza April 9, 2008 at 1.35 #

    dilla kenapa kak yanti?

  3. dayu April 9, 2008 at 1.35 #

    hmmm..nape mcm sedih2 ni…

    tapi biasa la kan, hidup gitu la gayanya…takde dugaan tak best lak idup,straight je life…

    ~minta ampun tanpa tahu ujung pangkal sibuk2 comment..sorry~

  4. raziqdanial April 10, 2008 at 1.35 #

    sian sangat kak..
    tapi ty harap dier kuat semangat..
    kita ni manusia, tak lepas dari ujian Allah…

  5. raziqdanial April 10, 2008 at 1.35 #

    jaja:
    secret..nanati gosipping…

    Dayu:
    Betui tu dayu…
    ampun di terima…salam perkenalan

  6. koboi mana boleh minum air susu!!! April 15, 2008 at 1.35 #

    itu lah dugaan di alam fana ini…

  7. aimputra May 9, 2008 at 1.35 #

    yanti,

    pesan kat adik… mengadulah pada Allah… kita ni ciptaanNya.. segala yang diberikan di dunia ni bekalan utk akhirat.. sama ada kita berjaya atau tidak menjadi hambaNya yang sejati di dunia ini…

    mengadulah pada Allah, insya Allah, Allah akan memberikan yang terbaik buat kita…

  8. raziqdanial May 12, 2008 at 1.35 #

    aimputra: betui tu…walau pun berat ujian tu..namun yakinlah pada Allah..thank ….hu..hu..sob..sobb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: