Ku tak akan bersuara..

9 Apr

Aku tak akan bersuara walaupun dirimu kekurangan….

Hari ni aku sedih sangat, sampaikn sepanjang aku bawak kete nk dtg opis td aku nangis jer…

Besalah,kitakan manusia terlalu banyak emo. Perlukah diluahkan semuanya??tak perlukan sb kita ada privacy sendiri. Tapi bila kita terlalu menyayangi seseorang, mudah sangat kita terasa hati kalo ader percakapan atau perbuatan yg buat kita kecik hati…..

Tapi kalau kita suarakan pun tak mendatangkan hasil gak…tired…tired…Biarlah emosi tu berlalu saja.Ingin gak sesekali suarakan tapi kalo result ttp sama, baik diamkan jer..sejukkan ht sendiri….Mammy..miss u

Tak per lah…life must be go on….Allah tidak akan membebankan hambanya dengan dugaan yang hambanya tak mampu pikul…Dugaan Allah yang makin kuatkan semangat aku untuk hadapi semua rintangan…mama must be strong…Danial ada ngan mama…sedih…

Tapi satu jer kesedihan itu tak kan mengurangkan keceriaan aku di opis ni…Aku tak akan bersuara…..

Maafkan mama, papa

Advertisements

3 Responses to “Ku tak akan bersuara..”

  1. aimputra May 8, 2008 at 1.35 #

    alahai sian dia….

    sabar la ye… selagi ianya mampu disabarkan… nagis la bile perlu.. ia akan mengurangkan kesedihan…

  2. raziqdanial May 12, 2008 at 1.35 #

    a’aa….
    kekadang nak sejukkan hati sendiri macam tu ah…nangis jer..bila dah reda..buat macam tak ader aper2 berlaku…
    kalo bersuara..episod panjang plak..heee

  3. Ada Ayrissa June 2, 2008 at 1.35 #

    isk..apsal lak kak yanti…
    huhu….hadapi dgn senyuman…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: