HAPPY MOTHER’S DAY…

12 May

Salam….

lama sungguh aku menyepikan diri dari blog ni, tak der citer benornya.Lagipun bz skit…

Selamat hari ibu untuk mammy,MIL dan ibu2 di dunia serta yang bakal jadi ibu.

Dijadikan citer, hasbenku hanto sms “selamat hari ibu untuk mama tercinta”…wink***wink*** berbunga-bunga hatiku ini..Bahagianya jadik ibu .

Pastu hasbenku tanya..mama terima tak sms papa? terima ah..thank…gembira lagi.

Tapi yang tak gembiranya..semalam boleh plak hasbenku tanya..hari ibu sebenarnya bila??aparaaaaaaaaaaa…ngok ngek sungguh..hantar sms beria tapi tak tahu date plak…lelaki???

Hasbenku call MIL, pastu dier cakap mak nangis..heeeeee…Aku dah tahu dah kalo nangis tu mesti nak kena balik kg ah tu…Nak blik ker??mammy aku  pun selalu tanya gak bila nak balik…nak kena balik kg ker???? kejam ker aku ni? sekarang ni perasaan nak balik kg tu tak berapa syiok….reasonnya…(pendam dalam hati jer)…Tengok ah macamana…mammy datang ah sini…..mammy kan faham kakak…uwaaaaaaa…uwaaaaaaaaaa

 

****please kekawan nasihatkan saya dan bagi nasihat sikit kat saya ni……

sejukkan hati saya supaya balik kg….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: