sakit badan….

12 May

Sekarang ni aku sibuk sangat ngan netball,tambahan plak aku main ngan BOMBA untuk Kejohana Bola Jaring BOMBA. Penat siot…sabtu ahad training, isnin sampai jumaat training start kul 830mlm. Penatnya..

Oleh kerana ari sabtu aku ader friendly match, start jam 830pg so memang penat sangat. Jadik ari ahad tu, aku bangun seawal 530pg untuk gosok baju kerja (aku kan gosok untuk seminggu), mop rumah, basuh bilik air, masak…….kalo hero ku bangun ..keje tak jadik. Baik aku buat awal2 pagi..nanti dier angun nak settlekan dier plak..makan, minum, mandi…so settle semua kerja…aku rehat sikit. lepas sembahyang asar, aku mandikan danial dan mandikan diri sendiri untuk gi training…pastu papa balik dari Sepang, papa pun bersiap untuk ikut aku gak…***wink***wink

So ari ni aku ader training lagi…penat sangat..selasa dan rabu aku training untuk opis aku gak…untuk Kejohanan PUSPANITA pada bulan Julai ni…..letih, penat……………..

**Jaja, akak mintak maaf sebab tak dapat join Jaja main netball 17hb ni…akak ader game…lain kali yer…

***Thank papa sebab memahami….love uuuu…alamak terlebih sudah(gaya stancy)..okeylah tu(gaya saida)

Advertisements

One Response to “sakit badan….”

  1. Ada Ayrissa June 2, 2008 at 1.35 #

    huhu….rindunya nk main netballl…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: