Archive | October, 2008

Berkongsi kegembiraanku….

21 Oct

Salam…mula2 bicara, aku minta maaf kalo ader yang rasa tindakan aku ni tak betui….bukan nak berlagak atau riak tapi nak buat kenangan untuk diri sendiri sebenarnya.

Lagipun tak der aper nak diriakkan….gaji kena potong gak….tapi harapan semoga segalanya berjalan lancar…..Permudahkanlah segala urusan kami…

LAYAN GAMBO JER AH…………

Ruang tamu..

 

Dapur

 

:: Nanti aku update gambo bilik, dan ruang tamu kedua yer…

nak solat ..byeeee

Advertisements

WISHLIST……….

21 Oct

Antara hajat2kuu….

1. Nak kawin..heee

2. nak ada anak…kah..kahhh

3. nak beli peti sejuk baru (ganti yang lama)

4. sofa baru (ganti yang patah)

5. Nak beli rumah

6. Nak beli kete..itupun kalo dah beli rumah

7. Nak beli gelang kaki

8. Nak tukor gelang tangan

9. Nak beli hp baru

10. Nak tambah anak

 

Dalam mamai-mamai pun aku ader 3 lagik hajat tak tertunai…………

Semoga dimurahkan rezeki…aminnnnnn

Syukur Alhamdulilah…………

21 Oct

Aku bersyukur padaMU Ya Allah, akhirnya aku ujian tersebut. Sesungguhnya rezekiMu tak terduga…

Rezeki untuk kami sekeluarga…………..Alhamdulilah……….

Semoga dipermudahkan rezekiku yang lain jua….

layanzzzzzzz….gambo jerrr

17 Oct

Kesayangan mama & Danial

Kesayangan papa & mamaKesayangan papa (iyer ke???) & DanialTeratak kami…….

Jamuan Hari Raya Taska Danial

17 Oct

Selamat ari raya ……….

Hari ni aku first time gi majlis yang meraikan kanak2..best gak..Danial pun dah besar…jadik semangat aku lain ah sikit…tapi melasak tak ingat dunia….malas nak taip ah……….layan gambo jer ah…sukernya..

pagi2 pun nak bergambo gak…alahai ucuk mama