hilang keyakinan diri..

22 Dec

boleh ek buat ayat sengal gitu…

betui aku hilang keyakinan, nak sembang tak der mood, nak tgk muka org pun aku malas..sbnyaaaaaaaaa……………JERAWAT…

betui..sebab bak putihkan kulit muka ni,sb aku ni kulit muka kusam..aku pakai cream TIA AMELIA…dalam maser 2 minggu memang kulit muka ku putih..tapi bila nak masuk 3 minggu mula ah JERA naik mendadak…

benci….aku penat nak jawap soalan member opis tentang kulit ku..dulu suci jer…sekarang ternoda dah…………….tolongggg…

tapi sekarang dah kurang sikit, sb aku tgh treatment ngan ubat klinik….sedih gilo…pakai apaer pun tak selesa…ish..insap jap…

tak baik kan..itu semua dugaan…Dugaan Allah pada orang yang kuat jer…mungkin sb banyak sangat bergosip….kehh…

sedar diri jap…tapi ngaku sendiri tak per…kehh..kehh…

ngok betui ah…tapi dah nak balik kg ni lagi ah sress…mesti kena bebel kat mummy aku………….citer dalam telefon pun dah marah..kalo kat depan muka mau dier stim guna rice cooker….ampunnn……..

Advertisements

2 Responses to “hilang keyakinan diri..”

  1. Aleeya December 30, 2008 at 1.35 #

    alahai toksah le dipikir wat tambah jerawat je ty…pasneh ilang le, takde selamanya muka kita gitu pong..lama2 back to normal la dia…sabola beb…

  2. raziqdanial January 6, 2009 at 1.35 #

    aleeya: sian kat diri ty…mat hassa kata, nanti laki cari lain..uwaaaaaaaaaaaaaaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: