alahai danial oi….

13 Feb

Ader org bosan ker n3 aku asyik pasal heroku tu jer…tk per ah. kang tk der n3 silent reader tak der menda nak  baca..

Hari Rabu baru2 ni, aku teringin sgt nk pakai tau fu fa, so apa lagi mengendeng ah ngan papa…cari pasar malam, puas menanya kawan2 kat opis.last2 tahu ader kat Bangi area kat Kagumas…dapat ah taufu fa. sedap plak tu, tapi kalo gi pasar malam tak kkan habis duit tu ngan taufufa.mesti gak barang2 lain….aku beli tudung ekin, dh tgk org pakai aku pun nk gak pakai..tapi hampeh..tak pakai pun.Tak tahu plak biler nk pkai..

Heee…biler aku nak pakai…hee…last2 ader gak budak demok yg sanggup pakai untuk mama…

dsc00654

 

 

 

gambo blur..danial asyik gerak jerr

dsc00655

 

 

 

peace…tawan..tawan mama

Gambo atas tu maser dah balik rumah, siap mandi sembahyang semua ah..

dsc00649

 

 

 

Ni kejadian tahap keboringan danial tunggu papa turun dari rumah…..papa lambat turun sb asyik tgk anak betung..mama ngan danial dah sengal jer tunggu dalam kete……..amboi papa…

Anak ngan papa pun samer jer ‘peel’….arghhh..tuyus mama gini…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: