Training…..

2 Jun

Aku dah training untuk game bomba ni dah hampir kemuncak, tapi tak pernah sekali aku tunjuk gambar2 drg kan..walaupun dah lambat tapi sekurangnya ader gak kenangan tuk aku..

Aku akan ke Kuantan pada 4 – 10 jun 2009 untuk Kejohanan tersebut,walaupun hati berat nk tinggalkan Danial tapi aku  tahu papa boleh jaga danial..dah 2 tahun aku tk pernah berenggang ngan danial..kali ni macamana yer…??sedihnyaa…

DSC00983

budak nakal….

DSC00984

adik a.k.a shuhada, marlia, wan, najila

belakang tu..arni dan ain…

sekepala….

DSC00985

baju hijau (tengah) coach kami,very sempoi, selamba…best…

Insya Allah kalo berkesempatan, akan ku curahkan ilmu yang aku dapat untuk team MAMPU…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: