Nasi himpit….

27 Jul

Sejak menjak dua menjak ni..aku suker sgt makan nasi himpit sambal ikan ngan sambal kacang kat gerai Persint 9 (apartment yang tanah runtuh tu). Sedap sungguh…

So hari tu papa balik kerja, papa belikan aku nasi himpit  tu. Aku nak makan biler balik kerja..tpi sb pregnant ni, dimanjakan lebih sikit. Papa offer untuk hantar kat opis..bestnya…

Walaupun dah sarapan, tetapi sb hasben yang hantar kat opis terus rasa lapar..ker aku yang tak kenyang2??

DSC01185

burrr….kenyang nyer…

p/s:thank papa…kalo gini ngandung sepanjang tahun ah..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: