Mengidam ker….lapar kot..

14 Aug

Tajuk tak bleh blah…

aku ni semua n3 mg tak ikut turn langsung..sesuker hati jer.malas sgt skrang ni.penat, mengah dan pendek kata semua perasaan tk selesa ader dalam diri ni…

Ari tu teringin sgt nk makan satay. Satay samuri tk boleh makan dah..hee…(ada kes). so nk makan gak satay kat kajang tu..sedap siot, bagi aku ah..kalo dh teringin laju jer sms papa…

aku : papa..boleh tk mama nak makan satay?

Papa : Boleh, nak makan kat maner?

aku: kanjang, kedai kawan shah.

papa : ok, tanya kak long betui ker kedai dier kat stadium tu?

aku : ok…sambil laju letak tel dan sms kak long (sepupu aku)

setelah dapat map yang betui tel papa, so suruh papa siap kul 430 aku balik kerja terus gi.

Samapi2 jer kat kedai tu, drg baru jer bukak.ader satay jer, masakan panas ker mee bandung jer tak siap lagik..

arghhh..tak kira, yang lain tak layan.nk satay gak…aku order satay ayam 10cucuk, satay perut tembusu 10 cucuk dan perut babap 10 cucuk…aku makan 25 cucuk papa makan 5 cucuk jer…si danial tu makan main2 jer..(aku rasa ah)..

burrrr..kenyang sgt…puas hati…

ala…mulut ni teringin plak  satay tu…ala..jom ah pap gi YD satay..telan air liur jap…

DSC01212

iku jer kan…thank papa…

DSC01213

ikut gak…naughty boy

DSC01214

saya sayang awak..awak sayang saya tak?tak?nak kn babap bontot…heee

p/s: hari gedik aku…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: