Tertunai hajat…

14 Aug

Layanz gambo dulu…

DSC01238

ayam goreng berempah

DSC01239

Agar2 santan + gula melaka

DSC01240

nasi lemak 21 cawan

DSC01241

Bihun goreng vee – untuk En. Baskaran

DSC01242

Bihun goreng bukan vege..

DSC01243

timun 3 batang dan telur 20 biji

DSC01244

bekal untuk papa…

DSC01237

kesimpulannya..

DSC01245

lawa jer pandangan mataku…

Sbnarnya aku ader buat jamuan sikit untuk bahagian aku, ader gak jemput member terdekat. Ader rezeki lebih sikit. Aku masak sendiri, lagi puas hati.drg akan pun bertambah + sikit pujian. Hilang rasa penat bangun kul 3pagi. Tapi tak kisah kalo nk buat makan ni, papa ader untuk tolong..dier pun sama gak sibuknya. Thank papa…kita prepare untuk warming house plak…hee…

nak beli periuk beso..nak beli periuk beso…wakakakaaaaaaa…

p/s: walaupun hati terluka ngan sikap manusia yang tak reti ucap terima kasih tapi terubat dengan kegembiraan    orang yang menghargai susah payah orang lain..manusia ni kalo dikuasai sikap berlagak yang tinggi..kadang2 boleh lupa kaki tu masih diatas tanah yang rata..

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: