Menjelma lagi

21 Aug

Alhamdulilah..Insya Allah esok aku akan menyambut Ramadhan dan bukan aku sahaja tetapi semua umat islam di seluruh pelusuk dunia.Dan tahun ni insya Allah jika diizinkan Allah aku dapat berpuasa penuh. Aku harap puasa kali ni aku dapatlah tunaikan terawih dengan sepenuhnya walaupun 8 rakaat. Tahun lepas ada on off gak.Tapi tak dapatlah gi surau, buat sendiri jer.Macamana nak gi surau, Danial nk tinggal ngan saper? mau tgh2 aku sembahyang dier berlari satu surau tu..silap2 nyusup masuk dalam kain org…eishh..tak cayerr aku ngan danial tu…..

Aku ingin mengucapkan SELAMAT BERPUASA kepada suamiku dan anakkku,daddy,mammy, ,adik2 dan juga sahabat yang mengenali diri ini..Halalkan makan minum aku dan maafkan segala salah silap aku.

Baju raya semua aku dah siap sediakan, tunggu nk basuh jer..tapi yang paling tak best aku tk bleh pakai baju raya aku tu..so kn ah beli baju lain ker???kalo budget lebih ah…yelah i kan tak berharta..tgk ah macamana…

tapi yg bestnya, papa dah order menu pertama untuk berbuka…Nasi kerabu…kalo jadik nanti aku upload gambo…

Selamat…

aku hepi ari ni..thank papa…

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: