Mama..saya macam upin ipin..

28 Aug

Papa ah ni, slalu gunting rambut danial no.1 kali ni papa nk gunting/cukur habis.sb kater pap rambut danial banyak so t ak der ah kisah sb mg hensem gak..eish..aku dh membebel dah ni. tapi biler dah siap hensem gak anka mama…dah macam upin ipin dah…

DSC01302

sayang mama danial…

DSC01301

peace tu tak habis..habisss

DSC01304

macam castello jer…

DSC01303

malu i…

DSC01305

nak fight jer…kalo dah lelaki..

DSC01306

jalan2..

DSC01307

cantik songkok danial…heee

DSC01308

nyawa mama…

Mama dan papa sayang sangat kat danial…………

smlm danial tido awal kul 5 ptg dh tido sampi kul 11mlm,sunyinya rumah tu..aku ngan papa terkebil-kebil jer..biler dier bangun..papa yang melayan..bercakap jer.Kul 130pg aku tersedar, aku tgk dier sibuk dok main ngan mainan dier.papa plak terbungkang tido..sian anak mama..time bersahur tadi aku dgr jer citer papa tentang danial smlam…kelakar…

Banyak sgt perkembangan danial, yelah dah nk masuk 3 thn.Bulan 12 besday danial..kbtulan plak time tu ader sesuatu..so mammy ngan daddy sibuk duk tanya danial nk aper..

mammy : Danial nanti besday nk hadiah aper..??

danial : ha.aper mami takap?

mammy: danial nk basikal ker?

danial: nak,mami nk beli baper inggit? mahal?

 

Demand kan anak aku tu…Daddy plak dah sibuk nk beli banyak2 mercun kat danial..tapi aku bagi main bunga api jer..tk sabar nk balik..tentu danial suker main bunga api sb dier tk pernh main pun.dulu dier kecik lagik..Alhamdullilah…..

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: