Kenangan…

2 Oct

hambik ko yanti, citer raya yg dh basi ..tapi raya sebukan marr..hari ni baru 12 syawal..

so tahun ni aku balik beraya di Terengganu..15hb aku dah balik..semangat giler maklumlah 3 tahun beraya di Putrajaya ni…So raya pertama raya di kg papa..layan gambar jer ah..malas nk citer…kalo n3 tunggang terbalik gasak ah..maner yg sempat jer…

P9201036

anak buah ku dan anakku…

P9201039

dari kiri : adik rah, danial dan amat

P9201045

mak dan bak…FIL dan MIL

P9201043

family abang zahar..abang iparku

P9201052

family kak long

P9201057

adik2 iparku..zura dan ucu

P9201067

family kak mie..hasben dier tak der, beraya rumah isteri pertama

P9201048

menantu Bak..tapi papa plak sibuk..

P9201056

perempuan tu sepupu papa.

P9201061

SELAMAT HARI RAYA…

Itu jer ah citer raya..tapi bila dah masukkan n3 ni baru aku perasan dalam kamera tak der pun gambar family aku. Tapi mg di akui kalo balik rumah mertua aku masih ader ruang untuk bersenang lenang lagik tapi kalo balik rumah family aku, mg tak der langsung aku rasa. Ke dapur ah aktiviti aku, kesian gak kat mum.Maser aku balik ah dier nk rehat, dier order jer menu. Kalo rumah MIL aku, ader ramai yg menolong so kerja ringan sikit ader maser aku dak rehat..tapi gambo papa yang banyak ambik. Harapkan aku, malas giler nk bergambo.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: