mak andam tak bertauliah…

2 Oct

Maser raya aku secara tk langsung jadik mak andam.sib baik aku dh siap, aku tk gi sembahyang raya sb papa suruh jaga danial. Kebetulan badan danial panas sikit,papa riso kan anak dier..tak cayer org lain jaga..muler2 mekapkan:

ucu
zura
kak long
kak mie
kak ros
kak da

hambik ko..mekap sampai papa dan balik dari sembahyang..org sibuk bersalam dan bagi duit raya aku tk siap lagik…last2 papa sound…tak ingat suami ker??ala….sweetnyer..salam papa, cium mulut sikit..heee..hug2 sikit..pastu sambung balik mekap…mama sibuk mekap,papa sibuk ambik gambo, Danial plak sibuk buang duit raya..tapi yng dier buang semua duit RM10 yang duit Rm1 pandai plak simpan..heee..

P9201040

zura ni..tangan tu milik kak mie..tunggu turn

P9201042

papa cakap…’mama tgk sini, papa nk ambik gamabr boleh masuk blog…boleh??sengal!!!

P9201059

sibuk dier pun nk mekap..

P9201055

kak mie plak..

Best ker beraya kat kg…bagi aku biaser jer.mungkin dh lamer tk blaik kg untuk beraya, feel tu biaser jer..sbnarnya aku penat…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: