hadiah…

5 Oct

Balik raya hari tu Danial dapat hadiah dari daddy…tapi yang tak bestnya colour hadiah tu..Mammy cakap danial yang  pilih sendiri colour tu…eishhh..boy or girl…gasak ah danial…

DSC01456

boleh ker…?

DSC01452

mama danial selesema…

DSC01453

masa dlm perjalanan balik ke Ptrajya, dh teruja ngan beskal..dlm kete pun nk naik..

thank daddy & mammy…alhamdulilah…walaupun byk dh berubah tapi aku still lagik tk dpt terima 100%.  luka tu masih berdarah..

Advertisements

2 Responses to “hadiah…”

  1. @z October 5, 2009 at 1.35 #

    wei jom tukar beskal…maktok wawa beli kaler biru untuk wawa…hihihi kiut danial naik beskal kaler pink…ayu gitewww… 😉

  2. raziqdanial October 7, 2009 at 1.35 #

    az:hee…aku pelik maktok wawa ngan daddy aku ni dah luper jantina cucu kot…heee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: