Bersawang jer….

14 Dec

Lamanya aku tak jenguk blog aku ni..tahap mals dah menjadi tambahan plak aku tak der citer nk di kongsi…. Kali ni de citer sikit….muler2 nk citer aku balik kampung minggu lepas 3hb Disember…Kali ni nenek tumpang balik gak..kami bettolak kul 230 petang….sampai KT kul 12 tgh mlm…pertama kali aku bali malam…eishh…….tobat tak buat dah…

Lagi pun aku kesian gak kat papa sbnya dier nk tido gak rumah mak dier semalam tu..sb lepas tu aku gi Primula plak, ngan parents aku…Dad dah booking bilik untuk wedding adik aku…give and take…

So….sepanjang aku balik kampung ttu…ader dua majlis ah..Wedding adik aku ngan celebrate besday danial…kebetulan jatuh pada 5hb maser wedding dilla….

adios…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: