Menghitung hari…..

8 Feb

 

 

latest pic…..

alamak..bersawangnyer blog ni…
tahap kebizian, kemalasan dan kepenatan yang melampau…
perkembangan aku yang terkini….kandungan aku dah berusia 39 mingggu….jeng..jeng…
menghitung hari jer…due aku plak 17 Februari 2010….

Dan aku harap semuanya baik..baik belaka.
Tak sabar pun ader nak dapat baby baru…
Danial pun dah marah pangil dier adik…‘abang long ah mama’
Papa..lagik ah…riso dier kalo aku sakit time dier kerja…
aku plak..biaser jer…taku pun ader..tak sabar pun ader..
sb skrang ni dah tak larat sangat tapi buat2 gagah jer…

semoga semuanya selamat…..

Advertisements

2 Responses to “Menghitung hari…..”

  1. @z February 9, 2010 at 1.35 #

    yanti dah kembang…hihihi…amek la gambar tang perut skali… 😉
    apa2 pun, diharapkan semuanya selamat…amin…

  2. raziqdanial February 12, 2010 at 1.35 #

    az: woi malu ah…perut muncit…hidung aku kembang ah az..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: