Archive | April, 2010

hasil kerja tangan danial…

21 Apr

pantang nampak hp papa atau mama…mesti sibuk nk bergambar…mama nyusu adik pun nk ambik…awas…!!!

hasilnya…

lubang hidung adik dier..

pipi adik plak……….

along..alongggg

Advertisements

DANIAL vs BEN 10

21 Apr

Along…

21 Apr

biler tgk Haikal yang debab..aku teringat Danial maser kecik..gitu gak…tapi biler dh dapat kaki (bleh berjalan) kurus jer…kalo tk cyer….

nk masuk 3 bln

dalam pantang……..

40 hari

mama rindu along dan adik……….nangissssss

p/s ; skrang mam tgk along dah pandai berdikari. Semua nk buat sendiri, nak minum air ambik sendiri, nak mandi sendiri dan semua nya tak nk mama buat…mama nak buatkan tuk along sb bagi mama, along sentiasa baby dimata mama. Alhamdulilah setakat ni mama tgk along baik ngan adik tak pukul adik dan selalu cium adik..harapnya berkekalan…satu jer mama dan papa nk along tahu..walaupun along ader adik dan mungkin akan ada adik2..along tetap kesayangan papa dan mama….muahhhhh…

Ya Allah, panjangkanlah usia kami untuk terus bersama-sama membesarkan anak-anak.Sempurnakanlah kesihatan kami demi untuk mereka..Amin..

Alhamdulilah…

21 Apr

Memandangkan ramai gak kengkawan aku dah tahu..so aku berani lah war-warkan….alhamdulilah, ader gak harta aku selama 7 tahun bekerja…dengan gaji yang tak seberapa ni…walaupun tak besar macam org lain..tapi dah cukup dgn kemampuan aku..bukan untuk menunjuk tapi satu kemudahan..

senang bila dah ader 2 ni, tak derlah org kutuk aku bagi suami gi keje naik moto…dah maser tu tahap kemampuan tak seberapa…tapi lantak ah…mulut ^*%&$$&% mg gitu…

mungkin ni rezeki anak kedua….untuk family kecik aku….

ehemmm..ehemmm… Viva Elite 1.0 (manual)

alhamdulilah…

syukur pada Mu …

p/s : ira….nanti kita gi jejalan yer…kan dh janji nk kencing dalam tangki kete…hehehe

cayer tak..???

21 Apr

SEBELUM…..

 

 

SELEPAS……

nampak beza..?bagi korang mg tk nampak beza tapi bagi aku banyak bezanya…turun 10kg tu…dari berapa ker berapa biarlah rahsia…!! banyak beza, dulu aku tgk perut pap jer kalo time dier baring..skrang tak dah…leper jer…tapi yang tak best..knbeli baju baru, sluar baru sb saiz makin kecik so sluar dah londeh jer….dah kn jerut ngan tali pinggang..buruk bnor aku tgk…

so aku pun nk gak gitu….tak nak kalah  tau………….awas En. Roslan…

tapi yang aku pelik..papa cakap nk kurus sb tuk aku…tapi aku tk kisah pun…bagi aku papa tetap hensem dimata ku..mata org lain lantak ah..ade aku kisah….

Berdua lebih baik…ahakssss

21 Apr

bio jer gambo jer citer semuanya…otak dah penat berfikir…………..dan tangan dah penat bergeraak…

Along…tak malu..hisap susu lagik

 

okeh….

 

21 Apr

Nama : Muhammad Riedzmil Haikal bin Roslan

T/Lahir : 18 Februari 2010

Berat : 3.49 kg (Masa dilahirkan)

               4.6 kg (Usia sebulan)

                6.2 kg ( Usia 2 bulan)

LAYANZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ………………

 

pejam lagik mata tu…6 hari baru

alamk…masuk plak batu tungku mama…

lagik…

saya macam saper yer..papa ker mama???

dah botak…..

makin lamer  makin berubah……

love uuu………..