Dugaan Allah……

13 May

 

 

Aku masuk wad 25hb April…so proses kedebuk kedebak tu 26 April jam 8 pagi…selesai 11 pagi…so kesimpulannya dapat ah MC 17 hari…alhamdulilah segalanya berjalan dengan lancar..tapi Jun aku ader next appointment..tapi sampai skrang aku pantang lagik…takut gak kalo libatkan dalaman ni….

Thank to Mammy kerana sanggup menjaga anak2 kakak…sanggup plak tu tinggal daddy sensorang kat KG…Muahhh

Thank to papa kerana selalu sokong mama, sampaikan dah tak bagi mama mengandung lagik…ajal maut ditangan Allah papa…rugilah sayang, umur kita masih muda lagi…tak per doc pun kater tak de masalah….tapi 3 tahun lagik ah…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: