Along vs PS2

4 Jun

Melayankan anak sulung lelaki ni macam…lagaknya lebih dari mama dan papa ni kaya raya…tapi untuk kepuasan anak dan kegembiraan dia, kerana itu yang paling bermakna bagi mama dan papa…Papa korbankan duit dier untuk belikan anak kesayangan dier tu PS….Kalo tk papa nk mekapkan kete mama..tapi mama korbankan sebab senyuman along yang paling penting…

borak2..survey2….

yeayyyy……dah dapat PS2

bayar yer papa sayang………..

bleh ah…dah puas survey merata…kat situ yang murah..so papa rembat skali ngan beg…

tak mampu nk beli PS3….beli ah PS2..itu jer yg murah bagi kami yang tak mampu..

tgk……tunggang langgang rumah ku…balik jer terus ngadap………

Along lagik teror dari papa…main game pun bleh kalah ngan anak..apalah papa ni…hehehe

Kita akan rasa bahagia dan gembira bila tgk orang yang kita sayang gembira…………sayang papa dan anak2 mama…

muahhhhhhhhhhhh…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: