Salah satu impian…..

9 Jun

Salah satu impian kami dah jadik kenyataan….hari Isnin dapat kunci rumah yang kami beli tu. Proses memula tu komen ah..tak banyak aku komen pun…komen siling ngan lebihan cat yang tumpah jer..mintak drg clearkan smula. So far sakit gak kepala mikirkan pasal rumah ni…

Memandangkan Isnin mintak kuar sb nk ambik cuti, so hari semalam aku cuti…fuhh..kuar rumah kul 7 hantar ank2 kat nursery…kul 530 baru balik rumah…alhamdulilah semua dah settle, tapi ader sikit perancangan yang lari….

1. Grille – settle

2. Siling kapur – settle (tk der dalam budget tapi kehendak papa….)

3. langsir – masih survey..nagoya..nagoya..

4. awning – settle

5. wiring – blum settle lagik…

argh..banyak gak lagik….pening sungguh kepala…duit mengalir jer…puasa ah…..

tapi yang penting best giler biler masuk tgk rumah sendiri…

….tetiba rasa takut plak,,kalo aku start pindah dah ramai ker org kat kawasan tu……arghhhhhhhhhhhh…

p/s: daddy….simpati lah kat kakak ni….

LAYAN GAMBAR PLAK…..

¬†hadapan…warna rumah aku kurang puas hati

bahagian dalam -pandangan dari pintu depan

bahagian dalam – pandangan dari tingkap

bawah tangga- nak buat stor kat bawah tu

ruang atas…

master bedroom – pandangan dari pintu

master bedroom – salah satu sudut..aku nk buat tempat lepak

tandas – master bedroom

kitchen – kabinet yang dibagi

bahagian belakang – dapur..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: