thank Q Daddy….

9 Jun

..(ni citer minggu lepas)

Dad nak bagi hadiah kat Haikal, Dad ader tanya aku nk apa..aku cakap ah semua dah ader..pakai yang danial jer…tapi daddy kata nk beli car seat untuk baby kat haikal biler aku balik kg ni…tapi memandangkan aku dah nk hantar haikal kat nursery, so dad kna beli skrang…jadik dad dah bank in duit kat aku…hari sabtu tu aku gi beli ..tak jauh pun gi kat Manjaku Bangi jer…

Terima kasih daddy…tapi mammy pun mainkan peranan gak…muahhhhh….

bulat mama….

Advertisements

2 Responses to “thank Q Daddy….”

  1. Aleeya June 10, 2010 at 1.35 #

    waaaa sonotleh haiqal dpt adiah carseat eyhhh..erm penah gak gi manjaku bangi tu..

  2. raziqdanial June 11, 2010 at 1.35 #

    kak yaya: haikal macam biaser jer..mama dier sonok sb tk yah kuar duit. manjaku bangi tu bleh tahan gak barang2 dier..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: