cuti-cuti ..jalan..jalan…

15 Jul

Minggu lepas family aku datang….aku ambik cuti 2 hari..bukan bawak drg jalan tapi drg yang bawak aku gi jalan2….maklumlah laki den bukan tere sgt jalan2 kat KL ni….hehee…Tak der kemana pun KLCC (sb Danial nk makan KFC and nak toys)..gi nilai and gi tgk rumah…

Dan mungkin gak rezeki aku..daddy sponsor langsir untuk rumah baru…pastu mammy nak beli kapet kat Nilai…Daddy beli tuk aku gak sekali…Papa marah aku sb ambik, aku buat muka toyo jer…aku faham perasaan dier tapi sb family aku so aku tak kisah sgt…

Mammy plak bagi aku jam  tangan…..alhamdulilah…

bahagianya bila hidup di sponsor…rezeki Allah…

Kadang2 aku terfikir..rezeki Allah tu tak kita sangka2 kan……..?Dia tarik sikit tapi dalam masa yang sama Dia bagi kita berganda-ganda…Aku bersyukur…

Tq Daddy

Tq mammy

Ssesusah mana kita hadapi hidup ..namun aku yakin ader sinar dihadapan sana……………Aku yakin dengan KetentuanMu Ya Allah…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: