Aku dah dapat anak sedara…

2 Nov

Tahniah tuk adik aku…Dia dah selamat bersalin..Baby girl beratnya 2.4…Dia bersalin kat KL kat Prince Court Medical Centre….

Tapi yg bestnya…aku lupa ambik gambar adik aku..sb teruja ngan hospital tu…kami ambik gambar kami jer…bila dill adatang rumah baru aku ambik gambar baby dia….ya ampun…

papa yang berlakon…berlagak kaya..

mama pun perasan…

Nur Izwani Irdina…kalo tk silap..

peace…

Memandangkan aku gi kul 5 petang..so bawak ah terus pakaian anak2 terus mandi..kang balik senang..tido jer angkat masuk bilik tak payah nak mandi2….jadik anak2 aku pakai baju tido ah kat klinik sb kul 630 aku dah mandikan….

Tahniah Dilla dan Pezo…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: