sambung cite akikah……

26 Nov

Maser akikah Haikal, family aku pun dtg gak.. tapi lambt ckit…sb dad dari Perak…

So settle makan, dad nak gi Kemaman…mum pun ikut sekali ngan adik2…nak tido sana…

tapi lain plak citenya..drg tak jadik tido  Kemaman sb dad pnat sgt..so drg gi tido kat Primula..nk dijadikan cite..dad tel aku, ajak aku tido skali..aku apa lagi..hip..hip horray…

nak rehatkan badan…penat sgt kenduri kendara ni….

so tido ah kat sna enjoy ngan adik beradik..papa pun nmpak happy jer…sian papa..penat oooo..

esoknya bangun pagi2 mandi kolam………Danial mg tk layan aku dah kalo adik2 aku ader…mammy ngan daddy layan dia…daddy yg sepatutnya kn gi Kemaman pagi2, gi lewat sb nak enjoy ngan anak2 katanya….

masa drg mandi manda..aku bersosial ngan papa dan haikal kat cafe hotel breakfast…………..

anak bapak…………..

aku yg gemuk..naik 1 kg..

Kami melantak sampai buncit…balik kg seminggu badan macam di pam-pam…asyik makan daging jer sampaikan badan pun berdaging…tk sanggup…skrang ni proses penurunan…terasa kesendatan baju tu…………..please…

tapi hidup ni kn makan kan… (nk sedapkn hti..)…

satu pagi….

mama, papa tgk mama makin bulat…..

nangissssssss

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: