Archive | November, 2010

Kesengalan…….

2 Nov

Layan gambar jer ah…aktiviti hari minggu bila papa keje pagi..

mama, along dan haikal…

ni bukan hari minggu…tapi malam minggu..along beremosi…

bulat along….kesayangan along..

adik dah boleh duduk…

 

p/s: haikal dah boleh berdiri maser umur dia 7 bulan…berdiri duduk dan baru merangkak…

rindu ank2 mama….dan rindu gak kat suami mama….:p

Advertisements

Aku dah dapat anak sedara…

2 Nov

Tahniah tuk adik aku…Dia dah selamat bersalin..Baby girl beratnya 2.4…Dia bersalin kat KL kat Prince Court Medical Centre….

Tapi yg bestnya…aku lupa ambik gambar adik aku..sb teruja ngan hospital tu…kami ambik gambar kami jer…bila dill adatang rumah baru aku ambik gambar baby dia….ya ampun…

papa yang berlakon…berlagak kaya..

mama pun perasan…

Nur Izwani Irdina…kalo tk silap..

peace…

Memandangkan aku gi kul 5 petang..so bawak ah terus pakaian anak2 terus mandi..kang balik senang..tido jer angkat masuk bilik tak payah nak mandi2….jadik anak2 aku pakai baju tido ah kat klinik sb kul 630 aku dah mandikan….

Tahniah Dilla dan Pezo…