Archive | December, 2010

Versi III

28 Dec

@ The Zon Johor Bharu

heheh.happy sgt..

penat dah…nanti sambung lg..gambo banyak gilooo…………..

Advertisements

Kenangan itu….versi II

28 Dec

@ zoo johor

Daddy ngan along….

4 jam main tk berenti…….suke beno along sb gajah tu laju…bukan macam Giant Nilai..hehe

Along ngan Afiq…kamceng dia…

Indahnya kenangan tu…

kenangan itu..

28 Dec

Banyak lagi rupanya gambar bercuti ari tu..papa buat diam jer dalam hp dia…gamabr ngan dia lagi banyak, sb keje ambik gambar jer…dlm hp aku mg jarang2 sb aku kadang2 jer snap…layan jer ahhh…

daddy & along kat Melaka

Daddy, Mammy & Along..

Haikal ngan abang Raf & Pok su Alif

Pakar pemakanan….

Teka..mana anak dan mak???hehehe

Along dan Afiq

Kesayangan hamba…

@ cafe hotel..breakfast

papa & adik…

mama & adik…

budak ni mg tau…nakal yg hamat…

to be continued….

 

 

Terasa nok………..

16 Dec

Hari ni mak sentap nok..sentap ngan laki sendiri….so smlm pas maghrib mak balik rumah mop rumah, kemas rumah..terapi minda…

Terasa sgt2……tapi biarlah rahsia..semalam tak bercakap..pagi ni pun  tk bercakap…….ntahlah…itu lumrah rumahtanggakan..lagik buat mak stress bl dtg opis tk bleh bercakap…bukan nk moody……..tapi kepala sakit sgt2…..rasa berat jer..nk jalan pun pusing…

malam ni ipar2 aku dtg…aku nk masak nasi goreng jer..itu permintaan drg..lagipun sampai malam.Esok aku cuti sb drg nk gi jalan2…tinggalkan anak2 kat tadika dan taska………tapi macam tk best…jalan2 tk der anak2..

p/s: bila papa dan mama tk bercakap…along jadik posmen.hehehe…

Muhammad Riedzmil Haikal

14 Dec

budak bulat…

heheh…

 

Danial dah sibuk tanya..

 

along: bila along nk dapat alesya????

mama: setahun lagik…………

papa: senyum jer………..

naper papa…dah ngalah ker…???

@ Melaka….

14 Dec

Layan gambar jer ahh…mood nk menulis kurang..

dlm bilik hotel..nk balik dhhh

dua2 dah bulat kembali…….setahun kn diet kes makan daging korban sekilo..hehe

saya sayang awak…

KuLan dan Kuty..ganti kuman kumin

ceti +++penarik beca…

muahh…

muah..muahhhh

p/s: Perasan tk ..anak2 tak ader ngan kami …drg masing2 sibuk ngan makcik2 & pakcik2 drg….

along naik beca…haikal plak ngan adik2 aku…

 

bestnya holiday ngan family….enjoy jer…

 

Kesayangan saya……….

14 Dec

Anak sulung saya…baru jer masuk 4 tahun 5 Disember  ari tu…

dah besar dan banyak cakap….

tak pernah duk diam..kalo diam pun sb tido…

ader jer nk cakap….

Anak kedua saya..

18hb Disember ni genap 10bln..

berat maser 9 bln 8.6kg

dah pandai sebut mama, papa,nak..

suka buli along…

suami kesayangan sya…

kawan,rakan, sahabat, geng gaduh…u mean everthing to me…

luv u…