Cuti-cuti Malaysia…

10 Dec

Cuti Maal Hijrah hari tu aku cuti2 malaysia….

Jalan2 sempena besday along….Aku gi ngan family aku…semua di sponsor oleh Dad..Everthing…dari duit minyak sampai ker shopping…yelah aku mana ada cukup duit nk jalan….cukup untuk makan anak2 jer…gaji bukan besar…..

Aku gi Singapore, Jb dan Melaka…..Best sb aku dapat spend time ngan family aku jer…

aku tgk papa pun happy, cuma papa malu sikit…

So layan gamabr jer ah…memandangkan aku tk suka bergambar, so gambar ala2 jer ah…Ini pun sb papa yang suruh…….mama …cepat ambik gambar..masuk blog

kat JB kami tido di The Zon, JB

kami kat sana 4 hari…masuk Singapore sehari jer……..

Bosan sgt…penat …kat singapore…

makan kat Restoran di Singapore..

aku lupa nama restorannya..tapi murtabak daging best sgt…

Haikal pinjam stroller anak sepupu aku…

kat Orchard Square Singapore…

Along kat lobi Hotel…senget plak..

adik aku …nazlin…

lupa plak aku nama tmpat ni…

Skudai mall….

papa, anak2 ku ngan adik2 ku…..

aku kat lobi ngan haikal…

along???jgn ditanya..mg lupa mama papa kalo ader bapak sedara dia..

arghhh..ngantukk

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: