Hadiah itu…

13 Dec

Sambung entry cuti2 malaysia…

Shopping tak banyak pun sb aku bukan berduit. Semua di sponsor oleh dad. Masa di Singapore dad bagi 100 dollar, tk habis pun. sb tak der barang yang menarik cuma kau beli kasut her kat Orchard Square itu pun brand BATA…hehe…macam ah tk der kat Mesia.Tak mahal pun cuma 9 dollar je….

Pastu aku beli handbag…itu pun atas paksaan Mum…niat mg ada nk beli handbag..kebetulan POLO ader offer…Handbag RM100+++ di offer 70% dapat ah RM60.00. Niat nak beli tapi sayang duit…tapi dipendekkan citer aku tk beli…masa kat Melaka, Mum sibuk nk shopping beg gak..so Dad suruh aku gantikan beg aku yang dah kuar wayar tu….jadik …maka….pakasa atau pun aku mg rela..aku beli ah gak….hehe..

 

Modelnya ..mum aku..sibuk nk jadik model

Alhamdulilah…

Beg Mum….

jam tangan…

Bila mum paksa aku beli beg aku cakap tak yah ah beli kat BONIA, mahal…semua RM700++++..aku tk biasa…aku cakap nk Sembonia jer…tapi mum cakap tk yah gi jauh2…beli jer kedai sama…so pilih punya pilih,,,aku mg dah berkenaan beg ni, tapi regenya….sama ngan gaji pokok aku…tak layak untuk aku yang cikai ni..aku pilih yg lain..bila tunjuk kat dad…dad tanya aku…ni ker yg aku nk …aku cakap bukan..dada cakap ambik yg betul2 berkenan..jgn nanti balik tak pakai….so aku tunjuk ah………maka terbeli..

Bila samapai kat hotel…………..

mum : kakakakkkkkkkkkk…biar betui??

Aku : Apa??

Mum : Special Edition beg kakak…..

Aku : yer ker………..???

Alhamdulilah….dah rezeki…Aku pun tk thu sbnarnya….rupanya mum tgk kat dalam beg…

Esoknya gi skali lagik ke BONIA sb mum tk puashati tk beli kasut/sandle untuk dia…masa aku gi tu ader 1 jer lagik design beg tu…ader 3 design…dah tinggal 1 jer…

Aku dapat jam tangan gak…..rezeki ….papa dapat perfume Dunhill….Danial ngan Haikal dapat mainan…..

Terima kasih Dad & Mum…..

Advertisements

2 Responses to “Hadiah itu…”

  1. ira December 13, 2010 at 1.35 #

    nak jadi anak angkat dad n mum kak ty bole?agk2 dpt tak adiah cmtu??hahaha

  2. raziqdanial December 14, 2010 at 1.35 #

    ira: bole…ira kan adik kak ty…nanti kak ty bagi beg kakty yg buruk tu…hehehe………..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: