Happy Besday Muhammad Riedzmil Haikal bin Roslan

21 Feb

Allah Selamatkan kamu…
Allah selamatkan kamu…
Allah selamatkan kamu…Muhammad Riedzmil Haikal..
Papa, mama dan Along sayang kamu..

Alhamdulilah, haikal dah masuk setahun pada 18.02.2011…(maafkan mama sb lambat kuar n3..)
Dalam umur dah cecah setahun ni…haikal dah pandai::::

1. Panggil mama,papa, nak ..apa lagik ek..lupa plak
2. Kuat merajuk..tambahan plak kalo ambik makanan kat tangan dia..
3. Suka makan nasi..tak kira lauk apa..kari ngan kicap pun belasah gak makan..
4. Dah berdiri tanpa pegang apa2 tapi tak nak melangkah kaki
5. suka panjat tangga
6. Suka mandi, kalo tahu time yang dia kena mandi, kalo kita lambat..mg meraung satu rumah
7. Suka buli along…badan bulat dari along sedap ah dia hempap along
8…banyak lagi..tapi lupa….nanti mama update kalo mama ingat…

Harapan Papa & Mama..

Adik di rahmati Allah sentiasa, Dimurahkan rezeki, di kurniakan kesihatan yang sempurna, Di lindungi Allah.
Kami harap adik jadi insan yang berjasa pada mama & papa, pada agama, bangsa dan negara. Belajar rajin2, jangan lupa solat..(feeling macam dah masuk U)..

Sedihnya…bila buat n3 libatkan anak2 mesti sayu jer…rasa macam drg dah besar…nanti bila dah sekolah, drg duk asrama ..tinggal ah aku ngan papa…

..Along suruh buat besday adik…aku tk buat..aku beli cup cake jer untuk drg…nanti adik dah pandai baru mama buat besday party macam along…

Advertisements

2 Responses to “Happy Besday Muhammad Riedzmil Haikal bin Roslan”

  1. adilla February 23, 2011 at 1.35 #

    hepi besday haikal aunty yg senyum nye manis sgt..nak adiah apa tuk besday nie comey???…kakak,dilla dah blanja steamboat tau..hikhik..tak takhu nak bg adiah apa sebenar nye kat kakak..

  2. raziqdanial February 23, 2011 at 1.35 #

    Dilla: tak payah bagi apa2..akk nk jenguk dilla jer..dah bagi makan pun kira bagus…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: