makan..gemuk..buncit..montel…

22 Mar

Mum selalu duk sebut ada 1 restoran yang drg suka makan kalo gi Penang.Restoran Pen Mutiara..(kalo tk silap)…

Sepanjang duk sana, kat depan hotel tu ada kedai mamak jer….aku tk suka makan kat kedai mamak….

so mum sekepala ngan aku…jadik 2 hari berturut-turut kami makan kat situ…sedap..bersih…tapi mahal…..Tapi aku tak makan banyak sgt sb Along demam..so dia tk makan, mama lagik ah….papa jgn cakap……….kari kepala ikan seketul beso…

adik kat akuarium…

mama sayang anak2 mama…time ni Along kat meja makan…badan panas…muka pun dh merah…

lauk pauknya……..dah licin baru ingat snap…

Kari kepala ikan, bawal masam manis, lala bercili, kailan goreng, sayur campur, sotong goreng tepung, udang galah goreng kunyit,kerabu mangga, sambal dan ulam2…

manusia yang paling lambat makan ialah manusia yang paling gemuk…….btui….!!!

Advertisements

2 Responses to “makan..gemuk..buncit..montel…”

  1. SURI May 14, 2011 at 1.35 #

    mmg sedap kt sini baru lepas makan semalam ;)))

    • raziqdanial November 9, 2011 at 1.35 #

      btui tuh…tiap kali gi Penang mg kn makan kat situ…
      salam perkenalan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: