Archive | November, 2011

Besday Along….

30 Nov

Tanggal 5 Disember 2011 ni besday Along yang ke-5.Muda sokmo ah lahir hujung tahun.

Besday tahun ni papa dah janji nak bawak Along ke Melaka. Hotel pun aku dah booking.

Semoga semuanya berjalan lancar………\

N3 khas nanti time sambutan…

Advertisements

Kenangan itu – Salam Aidilfitri

22 Nov

Tgk gambar jer ah…

sekian…

Saya rindu

22 Nov

Saya rindu tempat saya yang lama…tetapi demi masa depan saya tinggalkan segala kenangan itu. Sb apa dan knp biarlah menjadi rahsia. Mungkin kalo saya tiada seseorang itu akan hidup senang….bila lagi di anak bersuara…Tetapi saya tidak menyesal kerana saya bahagia di sini.Semoga Alllah permudahkan perjalanan saya di tempat baru..Amin

Sambutan Besday Papa

22 Nov

Walaupun telah 4 bulan berlalu..oleh kerana kesibukan melanda, maka baru sekarang kuar n3 sambutan besday papa…

Sambutan tak seberapa, aku blanja papa makan kat Johhny dan belikan jam tangan Sport untuk papa..

Layan gambar jer ah…

Besday org tua….

Along baru balik sekolah, sambutan waktu tengahari..aku plak baju opis jer…

Budak yang banyak ragam…hilang selera mama nk makan….

happy Besday yang ke 31 sayang…

Semoga papa dipanjangkan umur dan jodoh ngan mama. Sihat selalu, sayang mama dan anak2 selalu….

Mama dan anak-anak sayang papa…

 

Anak-anak ku…

22 Nov

Biar gambar yang ceritakan segalanya…

Baru dapat keter…

Ragam anak-anak nih buat aku dan papa selalu gelak sorang-sorang…bila bertiga nanti macamana ah..gamat rumahtangga kami.

Tapi tak per boleh aku kurus..hehe

 

Sedapnya…

21 Nov

Sedapnya …terbayang-bayang lagi nih…

 

 

 

 

 

 

 

 

papa…..mama nk makan jambu

alamak..terlupa…

21 Nov

Bila tgk gamabr baru teringat yang aku blum update makan2 sempena meraikan perpisahan aku..Terima kasih pada kawan2 dan bos yang sudi belanja aku…Walaupun jamuan tuh ringkas sb last minute tetapi berbaloi untuk aku kenang…
Kami makan di Nando’s Masjid Putrajaya…Pertama kali makan kat Nando’s..bagi aku no bad ah…tapi masih tidak memenuhi selera aku lagik..baik makan ayam goreng nagn sambal belacan…penat nak menaip sbnarnya………

layan gambar jer ah…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu ntah apa nama..kawan yang suggest

 

 

 

 

 

 

Kawan-kawan ku……

Kenangan itu cukup indah…

P/s: kepada kawan-kawan yang aku tak sempat jumpa untuk menghulurkan salam kemaafan..sekiranya terbaca blog ini.aku susun 10 jari sekiranya ada tutur bicara ku yang menguris hati. Halalkan makan minum ku selama kita bersahabat. Kalian tetap di hati.