entry gatal…

19 Apr

biar org lain geli membaca….asalkan saya bahagia……….saya rindu lelaki ini..hehehhe

@ SABA RESTAURANT..hasil tangan along

mintak2 hidung ni mengecil pas bersalin

sayangnyaa….

ngan aaroon……….muka sebijik ah bang..hahahaaaaaaa..

tanda kasih kami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tanda cinta kami…

Alhamdulilah 7 tahun kami bersama..Aku harap sinar bahagia ini hingga ke hujung nyawa….Insya Allah tahun ni kami berlima….sayang awak Roslan.

Reunion geng gosip KOIR MAMPU

19 Apr

Tempay : Taman Rekreasi Air Wetland, Putrajaya

Masa: 9.30 pg

Makanan: nasi minyak, spagetthi, puding buih, tepung pelita..potluck

 

layan gambar jer ah…sb aku x der idea…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pas ni…..agenda pas aku bersalin tau..

Celebrate besday along kt Melaka

19 Apr

hambik kau…cerita dh lm..baru nk update…dh lupa jalan cerita..tapi biar gambar jer ah jadi kenangan kami…yang pasti anak2 suka sgt………

kesayangan hamba….nyawaku 

 

one of happy family….

bushuk papa dan mama 

bayangkan…..3 org sekali aku usung termasuk dlm perut…

katil hotel…..

muka kepenatan….

muzium  kapal….

muzium samudera

muzium lg…

sblum naik bot…

nunggu nak naik boat…

mls taipp…

mls taip gak……

aku happy sb papa dah makin excited nk gi holiday …kalo tak asal cuti nk balik kg jer….(psst..anak omak lah hai…)

tapi aku th dia familyman (mcm aaroon aziz)…kalo anak mintak ngan bini dio ni mesti dio turutkan….kater sayang lebihhh…….

 

Hero-hero mama dan papa..

19 Apr

Lama tak update kisah anak2….alhamdulillah hero2 aku sihat2 dan montel2…mana tak montel asyik makan je….

mals sungguh nk menaip….gambo jer ahhh

 

 

 

 

 

 

sayang anak2 mama

 

 

 

 

 

 

otw balik kg…

 

 

 

 

 

 

@ klinik….

 

 

 

 

 

 

bila adik demam….

 

 

 

 

 

 

dah..byeee…

 

 

 

 

 

 

burrrr……….

 

muahhh….

Syurga kami

19 Apr

Lama sungguh tak cerita psal rumah kami.alhamdullilah dh  hampir 2 tahun oindah rumag baru,tapi bohong ah kalo tak rindu kuartes kami yg lama. Kenangan tuh, dari bujang hingga dah ank dua org stay kt situ. Setiap kali ke Putrajaya, pandang jer rumah tuh..mesti senyum ngan papa….

Tapi bila duk rumah sendiri lagi ah best, walaupun potongan banyak tapi itulah harta yang kami ada untuk kami berteduh……..emm layan ahh  gambar dah ah…..teratak buruk kami..

 

 

 

 

 

 

Ruang tamu bawah

 

 

 

 

 

 

Ruang tamu atas..perlukan pengubahsuaian perabot nih…..!!!!

banyak lagi yang kurang….sikit2 ah beli..kalo nk beli semua hajat sekali gus…haiyaaa

30 Mar

Susah nk diluahkan takut tersalah anggap….

mungkin melalui tangisan bisa meredakan gundah ini…

cuma hanya ku pinta diri ini difahami…..

bila dalam keadaan begini tiada yang memahami…lebih-lebih lagi insan tersayang..

terasa x berharga apa jua pengorbanan aku selama ni….

terasa sia-sia…..

tapi kini baru ku tahu kenapa Allah tak kurniakan apa yang aku inginkan…

mungkin jika dia berikan yang lebih baik…diri ini akan makin gundah….

Sesungguhnya pengertian dari mu amat ku harapkan..

 

Sesungguhnya aku bahagia dan ikhlas menyayangimu Roslan.

Dah nak masuk 7 bulan…

30 Mar

Sekejapnya masa berlalu…tup..tup dh nk masuk 7bulan. bila dah dekat2 nk due ni takut persaan takut nk bersalin ni membuak..buak…

seram sejuk rasanya…..semoga Allah permudahkan segalanya untuk kami………….

Hari ni aku rasa penat sgtt….kaki ku sakit2……rasa tak selesa sgt….nk tido je…..ngantuk sgt..

sekarang ni plak asal pagi jer muntah..sakit sgt dada kalo muntah time nk kuarkan isi perut..

pagi-pagi perut kosong…bila nk muntah ..ampunnnnn sakit dada…

 

simptom ni sama macma ku ngandungkan haikal..3 bulan pertama muntah2 pastu stop dkt2 nk due sambung balik smpai bersalin…

Aku dh teramat penat………..bila keadaan begini baru ah rasa nk cuti lm2……

 

p/s: nothing to say..juz want to say i love my hubby, my sons…….